keskiviikko 3. tammikuuta 2018

55. SE OIS SIT 2018

Vuosi vaihtui ja nyt eletäänkin vuotta 2018, mitä itse olen elänyt varmaan viimeiset neljä kuukautta. Jotenkin tosi hauskaa että vuoden ensimmäinen päivä oli se kaikkien vihaama maanantai :D
Koulu jatkuu mulla vasta kahdeksas päivä, joten vielä saadaan nauttia lomasta. Vuodenvaihde meni täällä rennoissa tunnelmissa, kukaan koirista ei pelkää raketteja, onnekseni sain huomata että Koda ei pelännyt yhtään. Koirat kuitenkin saivat olla hieman syrjemmässä, mutta kyllä täälläkin pauke kävi.



Ennen puoltayötä Koda alkoi haukkua jokaiselle paukkeelle. Se ei pelännyt, se kuuluu Kodan luonteeseen, se haukkuu yleensä kaikelle jos ei tiedä mistä ääni tulee. Koda käytettiin pihalla, katsottiin hetki raketteja ja sitten koira rauhottui sisälle nukkumaan. Mentiin ulos paukkeen aikaan? Kamala omistaja? Vastuuton koiran kasvattaminen? No, tehtiin mitä tehtiin ja saatiin pentu rauhottumaan, sen vain on pakko nähdä mistä ääni tulee :D En koko yötä haukkumistakaan olisi jaksanut.

Vuonna 2017 saatiin paljon aikaan. Kirjoitettiin 54 postausta, Instagramiin (@borcolkoda) julkaistiin 92 kuvaa ja saatiin huimat 400 seuraajaa. YouTubeenkin (KodaBC) väsättiin 3 videota ja sinne on eksynyt reilu 20 tilaajaa. Opeteltiin 62 käskyä, käytiin todella monta lenkkiä, treenattiin lukemattomia kertoja ja yhteensä seitsemää lajia. Saatiin uusia ystäviä, niin karvaisia nelijalkaisia, kuin kaksijalkaisiakin. Nämä kaikki ja paljon, paljon muuta kahdeksassa kuukaudessa.



Ensi vuonna haluaisin matkustaa enemmin Kodan kanssa Suomen sisällä. Tavata uusia ja vanhoja ihmisiä, ystäviä. Kehittyä koirien koulutuksessa ja oppia koirista vielä paljon lisää. Päästä treenaamaan ja oivaltamaan asioita ton jääräpään kanssa ja tietenkin pitää hurjan hauska vuosi koirien osalta. 

Miten meni teidän viime vuosi ja vuodenvaihde ja millaisia tavotteita ensi vuodelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti