torstai 5. lokakuuta 2017

34. AGILITY 1 - vähän sekaisin


!!Kuvanmuokkaus ei EDELLEENKÄÄN toimi, joten kärsitään nyt sitten raaoista ja pienistä kuvista!!
Meidän agilityura starttaa än yy tee... NYT! Niin pitkään odotettu ohjattu agility alkoi nyt. Päästiin tosiaan ryhmään, jes! Ryhmässä oli yhteensä kuusi koirakkoa. Eli tosi paljon siis, treenimäärä oli erittäin vähäinen. Mitä nyt tunnin aikana ehkä 10 minuttia ehti kentällä olla. No, ei siinä -pääasia että ryhmään päästiin. Ollaan Miisa Rapin valvovan silmän alla, tosi mukavalta vaikuttaa. Varmasti tullaan oppimaan paljon!

Ei tietenkään voitu aloittaa hyvällä menestyksellä... Koda oli kokoajan kun odotettiin -melkein koko aika -ihan vauhkona, sinkoili hihnassa joka puolelle, eikä voinut olla paikallaan. Temppuja olisi mielellään tehnyt, mutta muuten ei rauhottumisesta tullut mitään. Asiaa ei auttanut omistajilta karkaavat koirat kesken niiden treenihetken. Onneksi eivät tulleet ihan Kodan luokse, niin pysyi pentu nahoissaan. Eikä se mitenkään maailmanloppu ole jos koira lähtee, paineissa odotin millon Koda lähtee kun taisi jäädä korvat kotiin?


Ekalla kierroksella ihan vaan leikittiin ja otettiin muutama luoksetulo. Koda oli hihnassa, mutta hihna ei ollut mulla missään vaiheessa kiinni, ihan vaan kun en niin sinisilmäsesti luota tohon koiraan kun oli niin vauhkona. Ei kuitenkaan lähtenyt missään vaiheessa treeniä omille teilleen, saan siis kai olla aika ylpeä? Kodan mielenkiinnon herättämiseen menikin hetki, mutta sitten kun sain leikkimään, niin voi että! Mitään muuta ei olisi tarvinnut tehdäkään. Luoksetulot juoksi vauhdilla.

Sitten taas odotettiin sen niiiin kamalan sinkoilijan kanssa siinä tovi... Toisen kerran kun treenikentälle päästiin niin Koda oli ihan fiiliksissä ja 100% keskittyminen jo kävellessä kouluttajan luo. Treenattiin nopeutta. Koda oli kouluttajalla kiinni ja itse juoksin lelun kanssa kauemmas ja huusin Kodaa. Kun päästettiin irti niin se vauhti! Täysillä leluun kiinni. Ja se leikkiminen... Koda oli täysillä leikissä mukana, se leikki ihan oikeasti niin tosissaan kuin voi vaan leikkiä. Lelun palauttaminen oli vähän hakusessa, mitään tietoa mistä moinen? Kyllä kotona ja muuallakin juoksee suoraa lelusuussa jalkojen juureen. Ei se kauas mennyt, mutta jäi siihen metrin-kahen päähän. 

Ihanan kamalat ensimmäiset treenit siis takana. Treenaaminen ja Kodan fokus oli uskomatonta, aivan upee pentu! Mutta se odottaminen... Tiedetään mihin panostaa nyt :D Hyvä siitä tulee <3

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea teidän kuulumisia :) En ole pitkään aikaan muistanut blogeja lueskellakaan. Teidän aksameininki kuulostaa vähän samalta kuin meidän ;) Voi ihanat kamalat riehupennut. Mutta ehkä niistä ihan fiksuja vielä tulee? Missä muuten treenaatte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaki blogien lukemine ollu vähästä ja kirjottaminenki aikalailla et "jos nyt iha nopee jotai kirjottais" tyylillä :D treenataa laulla (Lappeenrannan agility urheilijat)

      Poista