maanantai 23. lokakuuta 2017

36. SYYSMASENNUSTA TARJOLLA

Syksy on täällä. Ollut jo jonkin aikaa. Päivät alkaa pimetä, ennen kuin on tullut edes valoisaa ja sataa taukoamatta päivästä toiseen. Auringonvalo on tuntematon käsite ja veden lisäksi päähän sataa keltaisia lehtiä puista. Kivaa? Kaunista? Ei ainakaan sillloin kun herää laittoman aikaisin kylmään, pimeään ja sateeseen teinikoiran kanssa lenkille.

Koda sinkoilee lenkeillä kaiken liikkuvan perään. Mistähän tämäkin uusi piirre yhtäkkiä on tullut. Autot on onneksi vielä rauhassa, mutta paljoakos se helpottaa kun jokaisen lentävän linnun ja lehden perään pitää singota. Kävelijöiden ohittaminen on sulavaa. Koirat ohitetaan joskus hyvin, joskus ei. Herkun voimalla menee kuitenkin hyvin. Pyörät ohitetaan esimerkillisesti mutta sen ohi mentyä olisi niiin kiva juosta perään. Nyt kuitenkin kaiken heittäminen Kodalle on poissa pelistä. Yleensäkkin on heitelty vain kuolleelle lelulle, mutta siitäkin välillä luistaa ja heittelee vaan. Porukat ei vaan ihan tunnu ymmärtävän miksi ei saisi heittää lelua kun se niin innoissaan juoksee perään. Tottelevathan ne ihmisetkin kuitenkin niinkuin koiratkin ;) Eli lelut ei lennä tässä talossa nyt jatkossa, että saadaan yksi teini kuriin.

Treenimotivaatio on hukkunu täysin. Jotenki lukio vie paljon voimia ja ei vaan jaksa. Koda ei oo parhaimmillaan, mikä laskee motivaatiota entisestään. Ja kaiken lisäksi ulkona sataa kaiket päivät (ironista sinänsä, sillä nyt kun kirjoitan niin aurinko paistaa siniseltä taivaalta). Tokossa ollaan jumitettu paikallaan, temppujenkin harjoittelu ollut erittäin vähäistä. Harmittaa, kun Koda niin tykkää harjoitella uusia temppuja ja sitten minä olen täällä tän "syysmasennuksen" kanssa enkä jaksa tehdä mitään. No, ehkä mäkin tästä ryhdistäydyn jossain vaiheessa ja päästäisiin jatkamaan.



Motivaatio pyörii lähinnä agilityn ympärillä, harmi vaan kun sen treenaaminen kunnolla ei oo mahollista vielä :D Kyllä me Kodan kanssa kaikenlaista tehään, mutta lähinnä ollaan vaan oltu ja lomailtu. Tai no Koda on lomaillu, itellä alko loma tänää! Loman aikana koitan saada blogiaki vähä aktiivisemmaks, jospa vaikka ulkoasuakin muuttais... Se saattaa kyllä jäädä vasta talveksi, että saadaan sillon talvinen ulkoasu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti