tiistai 29. elokuuta 2017

31. MITEN MENI SUMMER BUCKET LIST

Nyt on siis mennyt kolme kuukautta siitä, kun tähän blogiin laadittiin "summer bucket lista". Suoraan sanottuna aikalailla unohtunui miettiä tätä koko juttua, mutta jos nyt tsekataan mitä on täytetty ja mitä ei, sekä vähän avataan juttuja!



PITKÄT METSÄLENKIT
Done! Paljon ollaan lenkkeilty kaikkien koirien kanssa metsässä ja on koirat päässyt juoksemaan paljon!

LUONTOPOLKU
Tää kohta jäi täyttämättä. Monesti ajattelin et pitäis lähtee, mut ei sitten jaksanu. Muutenkin oli lyhyt kesä, säät oli suurimmaksi osaksi huonoja.


YÖLENKKI
Käyty! Useampaakin kertaa! Eniten mieleen jäi tossa pari viikkoa sitten, kun tehtiin pitkä useamman tunnin lenkki keskellä yötä Lappeenrannan keskustaan ja satamaan. Siellä on nii kaunista ja rauhallista öisin.



KURSSILLE
Jos meidän menoa on seurannut täällä blogissa niin varmasti väkisin tullut huomattua että kursseja on käyty jo muutamaankin otteeseen kuluneen kesän aikana. Tällä hetkellä millään kurssilla ei olla, mutta koulutusryhmään pääsyä odotellaan, siitä lisää kun ajankohta oikea!


UIMISTA
Kesän aikana Koda innostui uimaan ja veden lähettyvillä ei muuta suostu tekemäänkään :D Siitä voikin päätellä että tämäkin suoritettiin mallikkaasti! Ollaan siis käyty uimassa aina kun sää ja paikka on sen sallinut. Mökillä uidaan paljon ja välillä mennään käymään pienellä koirapuistorannalla. Kodin lähettyvillä ei ole uimapaikkaa...


UUSIA KOIRAKAVEREITA JA -IHMISIÄ
Koirakavereita Koda on saanut PALJON. Itse olen tutustunut koiraihmisiin lähinnä instagramin kautta, jotka asuvat sitten ympäri Suomea.


KOULUTUSTA
Tämäkin mielestäni suoritettu mallikkaasti. Pentu on oppinut hurjan paljon ja koko ajan opetellaan lisää!


Näin! Hyvin siis sujui tän vuoden lista, ehkä ens vuonna uudestaan uusien haasteiden kera!

4 kommenttia:

  1. Ompas kiva blogi ja aivan ihana Koda! <3 Mukava alkaa suerailemaan muidenkin arkea pennun kanssa, sait siis uuden lukijan! :)

    Tässä mun blogi, jossa päätähtenä huomenna 8kk-ikäinen sheltti-tyttö https://roopejanelma.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja Koda kiittä kans <3 Mä oonki teidän blogii välil katellukki! :D

      Poista
  2. Kiva blogi! Uusi lukjia ilmoittautuu! :)

    VastaaPoista