sunnuntai 11. helmikuuta 2018

57. AGILITY 10 - Putkihulluus

Vihdoin meillä alkaa sujumaa treenit Kodan kanssa ja halliltaki pääsee lähtemää super hyvällä fiiliksellä eikä niin, että tää loppuu tähän. Odottaminen oli aivan kamalaa, kamalampaa kun yleensä, ei muiden koirien takia, vaan sen takia että Koda päätti et ei aio todellakaan maata paikallaan vaan nyt mennään TREENAAMAAN! No, ainakin tykkää :D

Ensimmäisellä kierroksella harjoteltiin valssia hypyn jälkeen. Koda pysyi paikallaan istumassa tosi hyvin, kerralla varmaan ainakin yli minuutin kun puhuin kouluttajan kanssa, eikä ympäristö häirinnyt, eikä se karannut tehtävän aikana! Koda luki ohjauksen todella hyvin ja meni monesti mun "ohjauksesta" hypyn jälkeen putkeen, vaikka se ei ollut tarkoitus vaan saada koira vaan tajuamaan kumpaan suuntaan jatketaan mutta putki vain sattui olemaan sopivassa kohdassa jatkeena. Ei yhtään kyllä haittaa, päin vastoin. Koda teki todellakin oikein, vähän vain pidemmän päälle kuin oli tarkoitus, on se huippu koira kyllä. 

Toinen tehtävä oli saada koira tulemaan käskyllä itsensä luokse vieressä olevan putken sijaan. Alkuun Koda meni monesti putkeen (kamala putkihullu kun sattuu olemaan), mutta tajusi nopeasti että se ei ollutkaan idea vaan tulla mun luokse. Tässä se karkasi kerran toisen koiran luokse, mutta ei ehtinyt edes perille asti kun tuli käskystä luokse. Tämäkin tapahtui niin, että Koda meni putkeen mihin sen ei kuulunut mennä ja heti ulos tultuaan suoralla näköetäisyydellä parin metrin päässä oli koira joka haukkui.

Ei näistä treeneistä mitään sen ihmeellisempää, jään innolla odottamaan seuraavia treenejä, jotka ovatkin jo huomenna kun jäi taas tämä postaus pyörimään luonnoksiin moneksi päiväksi.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti