keskiviikko 28. helmikuuta 2018

59. MAAILMANVALLOITUS - ESPOO

Monikaan ei varmaan tiennyt, mutta itselleni suuri intohimo on koirien ja muutaman muun asian lisäksi matkustaminen. Jokainen koirani tulee varmasti tulevaisuudessa mukaani tutkimaan maailmaa, kunhan joskus itse saan enemmin vapauksia liikkumaan pois täältä Suomesta. Aloitettiin Kodan kanssa pienestä ja viime viikonloppuna laitettiin nokka kohti Espoota kaverin luokse viikonlopun ajaksi. 

Lähettiin lauantaina aamulla junalla kohti Helsinkiä. Jos totta puhutaan niin stressasin aika paljon sitä millainen lemmikki paikka on ja miten Koda käyttäytyy. Pelkäsin jos junassa ei ole lemmikille tasoa tai tuolia ja viereen tulisi joku vieras, Koda olisi ihan sekaisin koko matkan. Kuitenkin meillä oli paikka jossa oli taso toisen penkin paikalla. Ja stressaaminen oli täysin turhaa. Koda nukkui vaikka vierestä meni koiria ja ihmisiä. Juna oli lähes täysi ja vaunussa oli haukkuvia ja vinkuvia koiria, sekä itkevä lapsi.


Päästiin erittäin helpolla perille ja päiväkin meni ihan kivasti. Alussa Koda oli erittäin innoks, joten siinä meni aikansa saada koira rauhottumaan, jotta pystyttiin tutustuttamaan koirat keskenään. Pieni shelttityttö tietenkin aluksi vähän jännitti, koska Koda tykkäsiä läiskiä isoja tassuja toisen naamalle. Ensimmäistä kertaa tunsin Kodan isoksi, kotona kun se näyttää aina niin pieneltä haha.

Koirat ei oikeen lauantaina suostuneet rauhottua nukkumaan, joten kahden pitkän lenkin ja sisällä leikkimisen ja temppuilun jälkeen, illan päätteeksi oli kaksi erittäin väsynyttä koiraa, jotka olivat nukkuneet pyöreät nolla minuttia päivän aikana. Meno oli sen mukaista. Nukuttiin koirat eri huoneessa, joten saatiin Kodan kanssa nukuttua pitkä yö ja ladattua akut täyteen.

Lenkeillä Koda oli aivan kamala. Ensimmäistä kertaa ikinä Kodalta katosi täysin korvat ja järki. Se veti kokoajan, eikä mennyt hetkeäkään nätisti vaikka kotona ollaan saatu hihnakävely kuntoon. Vapaanakin se lähti monesti omille teilleen, eikä halunnut kuunnella, joten siitä syystä kulki paljon hihnassa.

Sunnuntaina käytiin kaksi pitkää lenkkiä ja Kodan kanssa lähdettiin iltapäivällä suuntaamaan kotia kohti... Reissu oli kaikin puolin ihan mahtava ja tykättiin molemmat kovasti! Toivottavasti pääsisi kesällä reissaamaan kunnolla, kun on noita kavereitakin siellä sun täällä, jota olisi super kiva käydä moikkaamassa...

Tästä kaikki lähtee! Tiedä mistä löydämme itsemme vähän ajan päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti