perjantai 5. toukokuuta 2017

3. KOTONA OLLAAN

Eilen saatiin pentu vihdoin kotii ja eilen piti postaus kirjottaa, mutta aika ei yksinkertasesti riittänyt. Postauksen kuvat on vähän epätarkkoja, hankalan valaistuksen ja sähläävän koiran takia. 

Lähettiin 17.45 aikaan ajamaan kotoa, luvattiin olla 18.00 siellä. Paikan päällä lähes heti pentuja katselematta mentiin täyttämään paperit. Tuntuu ihanalta että papereissakin omistajan kohalla lukee mun nimi, eikä vanhempien, Koda ihan oikeesti on mun. 
Koda leimautu alusta asti muhun. Seuraa aika tiiviisti perässä, mutta jää myös omasta tahdosta toiseen huoneeseen touhuamaan itsekseen tai nukkumaan, ihana pieni <3
Ilta meni kokonaan pennun kanssa touhutessa ja hyvin pentu väsähti. Ruoka maistui tosi hyvin ja lisää olisi varmasti menny. Koko yö nukuttiin sikeästi, jopa 8 tuntia, ilman yhtäkään vahinkoa sisälle, super!


Tänään aamulla heräsin ajoissa Kodan kanssa touhuamaan, Aamulla syötiin taas hyvin ilman mitään nirsoilua. Kun menin kouluun, Koda jäi äitini kanssa kotii. Kävivät yhdessä äidin työpaikalla pyörähtämässä. Kuulemma autossa oli taas tullut itkettyä, mutta työpaikalla oli aivan ihana! Niin innoissaan tervehtimässä jokaista vastaantulevaa ja muutamia koirakavereitakin pääsi tervehtimään. 


Koda on päässyt tervehtimässä perheemme muuta konkkaronkkaa, marsua -josta se ei välitä pätkääkään vaikka koko ajan näkeekin sen, sekä meidän muita koiria. Kauheesti ei olla pentua niille näytetty, kun osaa ne kaksi isompaa olla aika villejä ja käydä päälle, ettei sitten pennulle tule huonoja kokemuksia koirista. Jossain välin mennään myös tallille moikkaamaan siskon hevosta ja muuta porukkaa sieltä!


Viikonloppu on täysin pyhitetty sosiaalistamiselle, huomenna mennään vierailemaan TOKO kokeissa täällä Lappeenrannassa. Keskustaan olisi tarkoitus mennä ihmettelemään ihmisiä, koiria, liikennettä ja kaikkea muuta, sekä mennään pennun kanssa shoppailemaan Musti&Mirriin! 

Nyt jo Koda tunnistaa oman nimensä ja tottelee aina kun ite haluaa. Aika itsepäinen pentu on ja pitäis saada sitä itsepäisyyttä karsittuu. Aikalailla menee niin että tulen jos tahdon, jos en tahdo niin en millään tule. Hihnassa osataan kävellä nätisti, jos paikallaan pitää olla niin ajanvietteeks on älyttömän kivaa järsiä hihnaa, tästäkin tavata mahollisimman nopeesti pois. 
Temppuja ei oo opeteltu vielä, mutta ruokaa on naksuteltu, hyvä siitä tulee kunhan kasvaa!
Kodasta tulee varmasti upea koira, kunhan en vaa ite pilaa kaikkea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti