keskiviikko 31. toukokuuta 2017

10. SUMMER BUCKET LIST

Näin koiria maalta -blogissa summer bucket list postauksen ja päätin siitä ideoituneena toteuttaa itsekkin tälläisen! Onhan näitä kyllä jo tosi monissa koirablogeissa tullut vastaan. Aikaa näitä suorittaa otan kolme kuukautta, eli elokuun viimeiseen päivään asti.

PITKÄT METSÄLENKIT [ ]
Mikä olisikaan kivempaa, kuin ottaa koira mukaan ja mennä oikein pitkälle lenkille metsään, missä koira voi juoksennella vapaana

LUONTOPOLKU [ ]
Löysin tossa yks päivä täältä Lappeenrannasta muutaman tosi kivan luontopolun. Niistä joku olisi kiva mennä kiertämään lämpimänä keäsäpäivänä!

YÖLENKKI [ ]
Oon niin yöihminen kun vaan olla ja voi. Lämpimät kesäyöt on aivan ihania, siinä missä pimeät talviyötkin. Koiran kanssa nauttimaan hiljaisuudesta yön keskelle lenkin merkeissä!




KURSSILLE [x]
Jos mahdollista, niin pyrin kesän aikana käymään/ilmoittautumaan Kodan kanssa jollekkin kurssille. Jos sopiva löytyy ja itse olen nopea, ne kun tuppaa täyttymään nopeasti. 

UIMISTA [ ]
Haluan ehtiä Kodan kanssa paljon rannalle. Joko uimaan, kahlaamaan tai vain nauttimaan auringosta ja toisten seurasta (+ottamaan tietenkin kuvia).

UUSIA KOIRAKAVEREITA JA -IHMISIÄ [ ]
Haluan saada Kodalle kavereita, sekä itsekin tutustua uusiin koiraihmisiin!

KOULUTUSTA [ ]
Paljon koulutusta, ottaen tietenkin huomioon pennun iän. Opetellaan paljon arjen perusasioita ja muuta kivaa!

Vähän köyhä lista, mutta ei mitään muuta mieleen tullut, joten näillä mennään! 

2 kommenttia: