perjantai 19. toukokuuta 2017

8. ONNEA ZORRO

Eilen juhlimme meidän Zorron 3-vuotis päivää! On se aika menny nopeesti, vastahan me haettiin Zorro kotiin kesällä 2014. Zorrosta en olekkaan kirjottanut aikaisemmin mitään tähän blogiin. 
Tässä postauksessa vihdoin esiintyy myös nuo kaksi muuta sankaria, jotka täällä asustelee Kodan lisäksi.


Jotain edistystä voidaan meidänkin touhuissa huomata.  Istuminen on jo aika vakaalla pohjalla ja toimii melkeinpä tilanteessa kuin tilanteessa! Istu -käskyn osaaminen on auttanut arjessa paljon, sitä kun voi hyödyntää monessa eri tilanteessa.
Paikka -käsky on vielä Kodalle hieman vieras, mutta se kuitenkin istuu käskyn alla niin kauan kunnes saa luvan vapautua käskystä, eli paikka -käskyn merkitys tulee siinä samalla. Istumista ollaan hiottu paljon, että toimisi milloin vain, joten kaikki muu on jäänyt vähän vähemmälle.

Perusasennon alkeita olemme treenanneet, mutta sekin jo hieman poistunut mielestä, kun niin vähän tehty. Siinä kuitenkin pentu pääsee lähes heti takaisin kärryille siitä mitä olemme tekemässä, joten ei ihan unohtunut ole! 

Koda on kasvanut ihan hirveästi! Painoa on lisääntynyt ainakin melkein kilolla ja painaa nyt 5.7kg. Säkää en ole viikolta 10 vielä ehtinyt mitata, mutta vaikuttaa olevan kasvanut edes vähän! 

Koda ja Tapsa on ihan parhaat kaverit, niinkun ylemmistä kuvista näkyy! Eivätkä olleet kuvissa edes mitenkään käskyn alla! Ne tykkää leikkiä keskenään ja välillä Zorrokin on leikeissä mukana, mutta se viihtyy enemmin ihmisten seurassa kuin muiden koirien. 

Sisäsiisteyskin on jo tosi hyvä! Alussa tuntui ettei mitää etenemistä saatu, mutta nyt pentu on jo sisäsiisti. Tänne taloon missä toiset koirat on tehdään tarpeita, taitaa johtua merkkailusta, ei olla ihan varmoja? Muuten hienosti tekee ulos!

Mutta, ei meillä mitään kovin ihmeellistä tällä hetkellä. Keskiviikkona kävimme taas mätsäreissä vierailemassa ja käveltiin hetki ihan ydinkeskustassa. Kauppakeskuksessa olisi pitänyt käväistä siinä samalla, mutta raukka oli jo niin väsynyt ettei jaksanut edes kävellä eteenpäin, joten se vierailu jäi myöhemmälle. Katsotaan nyt milloin ehtii.
Kodan kasvattajan luona on vielä yksi pentu, joka on menossa Espanjaan, mutta sinne saa viedä vasta 15 viikkoisena jos ihan oikein muistan. Ajattelin siis laittaa viestiä menemään, jos Koda pääsisi leikkimään veljen kanssa vielä kun on mahdollisuus! Saisi vähän omakokoisempaa ja -ikäisempää leikkikaveria kuin nämä meidän jättiläiset.

Tiistaina oon menossa luokan kanssa Helsinkiin ja harmittaa olla koko päivä erossa Kodasta. Jäisin niin paljon mielummin tänne kotiin leikkimään pennun kanssa! No, ehkä selviän, Kodalla on hyvä olla kotona vanhempien ja mun siskon hoivissa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti