perjantai 1. joulukuuta 2017

40. AGILITY 7 - niin hieno ja niin kamala

Tän kertaset treenit oli alkuun ihan mahtavat ja ajattelin jo et näistä tulee tähän asti parhaat treenit. No, ei tullut. Aloiteltiin hypyn tarjoamisella. Tästä oon niiin ylpee. Koda ei katsonutkaan muualle ja keskittyminen oli täydellisesti tekemisessä vaikka tekeminen oli "tylsää" eli seisoin vain paikallaan ja odotin koiran tarjoavan hyppyä. Koda tajusi idean noin kymmenessä sekunnissa että mitä tässä nyt haluttiinkaan ja saatiin aivan mahtavia toistoja.

Odottaminenkin meni hyvin, siihen asti kunnes yksi koira karkasi Kodan iholle ja tästä menikin sitten treenit ihan pilalle. Yhden koiran takia (en syyllistä tätä kyseistä koiraa, vaan että koda antoi yhden koiran pilata koko treenit). Siinä sitten tapeltiin siitä miten odotetaan omaa vuoroa... Seuraava kierros tehtiin putken tarjoamista. Täähän meni ihan penkin alle. Pari kertaa sain Kodan menemään putkeen ja pentu tarjosi kamalasti putken päälle hyppäämistä. Sitten kaikki vaan karkas kädestä. Koda karkaili kamalasti ja juoksi muiden koirien luokse karvat pystyssä. Lopetettiin tähän. Tollasta en salli. Mentiin rauhottumaan ulos ja annettiin muiden jatkaa treeniä.

Kun tultiin takaisin sisälle, kokeiltiin uudestaan. Kodan keskittyminen pysyi tekemisessä. Ihan parin hyvän toiston jälkeen lopetettiin, ennen kuin keskittyminen ehtisi karkaamaan taas. Kuitenkin alkutreenistä oon niin ylpeä, se meni ihan älyttömän hyvin!
Seuraavat treenit jätettiin välistä, ihan vain siitä syystä että olin itse niin huonolla tuulella, etten olisi jaksanut Kodan pelleilyä.

Yritän muistaa tehä näitä treenipäivittelyjä edes jollain tasolla ajoissa, mutta motivaatio on kateissa usein :D Haluan kuitenkin itselle kirjoittaa edes vähän tänne muistiin lähes joka treenistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti