maanantai 11. joulukuuta 2017

47. AGILITY 8 - paras putkihirmu

Meillä oli kahden viikon välinen tauko treeneistä, liittyikö se asiaan vai kenties frisbee jonka tajusin ottaa mukaan, en tiedä, muttan sen tiedän, että nää oli parhaat treenit mitä meillä on ollut! Otin siis frisbeen mukaan, koska Koda on hulluna frisbeehen. Ei se treeneissä niin hulluna ollut, mutta kiinnostui leikkimään sillä ja juoksemaan sen perään!

Aloitettiin putkitreenillä. Ensin ihan vaan suoran putken läpi ja se meni superisti. Sitten otettiin mutkaputki, sekin meni ihan ilman mitään. Alettiin tekemään kahden putken sarjaa. Laitoin Kodan istumaan noin 5 metrin päähän putkesta ja menin itse putken toiseen päähän. Suoran putken edessä oli sivuttain mutkaputki. Lähetin Kodan siis niin, että itse olin putken toisella puolella ja Koda tunnisti hyvin käskystä mennä putkeen ja siitä uudella käskyllä mutkaputkeen. Osasi lukea hyvin musta, että kummalta puolelta mutkaputkeen! Super! Ensimmäisen kierroksen aikana Koda karkasi yhden kerran ja yhden kerran yksi koira karkasi sen luokse leikkimään. Meille tää on saavutus, Koda yleensä on kokoajan lähdössä vaeltamaan, jos ei nakkeja suuhun tunge. Nyt sain laitettua sen vain istumaan ja pystyin itse katsoa jopa muualle. Putkitreenin palkkasin kokonaan frisbeellä leikkien.

Toisella kierroksella otettiin hypyn tarjoamista. Koira istumaan esteen toiselle puolelle ja namialusta toiselle puolelle. Itse seisoin esteen kohdalla ja vapautin siitä namialustalle. Namialusta oli välillä niin ettei Koda sitä nähnyt, mutta osasi hyvin hypätä esteen ja siitä sitten namialustalle. Tällä kierroksella karkasi kerran, mutta tuli huudosta takaisin, eikä jatkanut matkaa leikkimään kavereiden kanssa

Kaikin puolin siis aivan ihanat treenit, näitä lisää kiitos! Odottelu ajat oltiin lähinnä ulkona, sisällä ollessa temppuiltiin. Haluan opettaa Kodan siihen, ettei kokoajan tarvitse tehdä, mutta mun kädet ei yksinkertaisesti kestänyt sitä sinkoilua hihnassa, joten parempi niin, että sain sen keskittymään muhun ja temppuiluun -kuin muihin koiriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti